L'AMOUR

2024-11-14 0 瀏覽
-入餐廳覺得裝修非常精緻,係一個有格調嘅地方。酒吧後面有好多酒樽擺放整齊,配埋柔和嘅燈光,帶出一種溫暖同歡迎嘅感覺。紅色嘅布藝椅子同深色嘅木桌,整體感覺好高雅同時亦非常舒適。餐廳內部擺設得好整齊,令人覺得係一個非常適合同朋友或者家人聚餐嘅地方。|**手工蟹餅:**呢個手工蟹餅真係無得頂,外脆內嫩,蟹肉鮮味十足,每一啖都感受到濃濃嘅蟹香。仲有嗰啲細細粒嘅香草作點綴,味道層次非常豐富,真係一食難忘。🦀🍰**魚子醬帶子刺身:**魚子醬帶子刺身靚到飛起,帶子鮮甜爽滑,配埋魚子醬嘅鹹香味,真係完美嘅搭配。呢個刺身真係高質素,絕對值得一試。🐚🍣**黑松露薏米飯:**黑松露薏米飯煮得啱啱好,薏米嘅口感好滑溜,加埋黑松露嘅濃郁香味,每一啖都好享受。呢個飯真係好有風味。🍚🍄**慢煮西班牙黑毛豬鞍:**呢個慢煮西班牙黑毛豬鞍入口即溶,肉質嫩滑多汁,味道豐富濃郁。配埋嗰啲燒汁,味道真係無得彈,🍖🍷**巴馬火腿腰果仁沙律:**巴馬火腿腰果仁沙律色彩鮮艷,口感豐富,火腿嘅鹹香同腰果仁嘅香脆完美結合,沙律菜鮮甜清脆。呢個沙律食落非常清新,又健康又滋味。🥗🥜
**手工蟹餅:**

**魚子醬帶子刺身:**