2015-02-28 1001 瀏覽
下午茶既第二餐,我響Via Tokyo同呢間作決揀,最後我地揀左唔使排隊既呢間(亦都係我地今日最錯既決定)其實我真係好鐘意食甜品,由其有vanilla雪糕+蛋糕/waffle之類既甜品,呢間我都想試好耐,一直都未試過,今日試完就好失望。先係個餐牌,我個人覺得好亂,好似同一樣食物印好多次出黎咁,勁唔討好😒主角黎勒,賣相同menu 一樣,雪糕我緊係揀Glacio啦,因為真係好好食,仲好食過haggan daz架,未食過可以試下,真心推介👍講番waffle先,切果時覺得好鬆軟,滿心歡喜放入口,點知食到怪怪地味,唔係變壞果種,S先生話應該係冧酒味,加左落去蘋果道引發出呢陣怪味,即時令到成塊野唔!好!食!😨好唔開心呀即刻,分開黎睇,塊餅好食,雪糕好食(大牌子供應好難難食)蘋果心加冧酒唔好食好難食🔥到底係咪我有問題?冇理由賣到$88塊都冇人講過有陣怪味好難食?我都唔知點比分好,但比唔落好評,如果要去食,記得唔好叫A7/冧酒系列/蘋果心系列。

好多好亂既餐牌

冧酒蘋果甜心窩夫

2015-02-27
5 分鐘 (堂食)