2020-06-27
平時都很少寫食評 除非很美味或者很差劣 才會花時間寫食評巧興餃子屬於: 很差劣名過其實 食品質素不理想, 態度差劣, 衛生惡劣食品質素:見同事極力推薦這間餃子店, 想必能食到正宗水餃風味,叫了一份煎餃,水餃,牛肉面,擔擔面,油菜和幾杯豆漿豆漿.豆漿先到,夏天熱辣辣 飲杯豆漿先, 怎不知 杯豆漿入口有點異味, 異常多楂 已經不想飲第二口. 心想 豆漿不是自製 難飲都唔關餐廳事 不影響我品嚐美食點知 沒有最失望 只希更失望 餐廳的主食也只不過名過其實煎餃 皮厚餡少 咬入口 成口油, 以為煎餃會冇咁多油 究竟係煎定炸??? 水餃 餡完全不鮮甜 個湯太油擔擔面 簡直係敗北 少花生 太多面水 牛肉面 牛肉咬感反而唔錯 反而個湯底偏咸 係咪鼓油溝水衛生惡劣:油菜洗唔乾淨 預左D餡料就咁放係路邊 只用條毛巾蓋住加上包餃係路邊包 明白小店舖位唔大 但夏天熱辣辣 都唔好咁對D食材 個姐姐包餃仲要冇戴口罩D用具又掛係路邊牆上同渠邊 見到都冇胃口態度差劣:差差差... 又冇禮貌 凶神惡殺 持老賣老 完全唔係待客之道
巧興餃子屬於: 很差劣
名過其實 食品質素不理想, 態度差劣, 衛生惡劣
食品質素:
豆漿.