2024-05-18
🎀太子。得閒Chill下😆充滿氣氛的熱鬧酒吧🍻🎀🪄店名* #Woft🔮地址* 旺角染布房街7-8D號地舖🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$616 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐#pickyme_酒吧➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵眾所週知 旺角呢一條街都係勁多酒吧 咁啱同男朋友經過見到呢一間都幾多人 同埋環境都幾唔錯 於是就入咗去試下 呢一間酒吧佢嘅空間唔算話太大 不過裝飾好靚 用咗好多黃色嘅燈串去營造氣氛 然後燈光都係比較昏暗 啱曬同朋友一齊放鬆下😆😆🍽️食物質素🍽️由於呢一間係酒吧 所以佢嘅嘢食選擇唔算話太多 主要係飲品為主 佢提供咗好多唔同類型嘅前菜同小食 可以用作送酒 另外仲有少量嘅主食 賣相都幾吸引!👀評分💖💖💖💖💖🪄美國肉眼扒配蘑菇汁$298見到呢一個肉眼扒嘅圖片介紹都好吸引 於是就叫咗嚟試下 嚟到果然無失望 叫咗五成熟 佢嘅肉質係啱啱好偏粉紅色 而且食落去肥瘦均勻 牛味好濃郁 而且軟硬適中 佢採用咗炭燒煮法 所以食落去勁香 回味無窮 而且我好欣賞佢配上嘅蘑菇
🪄店名* #Woft
🔮地址* 旺角染布房街7-8D號地舖🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$616 已加一 (2人)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵
🍽️食物質素🍽️
🪄美國肉眼扒配蘑菇汁$298
見到呢一個肉眼扒嘅圖片介紹都好吸引 於是就叫咗嚟試下 嚟到果然無失望 叫咗五成熟 佢嘅肉質係啱啱好偏粉紅色 而且食落去肥瘦均勻 牛味好濃郁 而且軟硬適中 佢採用咗炭燒煮法 所以食落去勁香 回味無窮 而且我好欣賞佢配上嘅蘑菇汁 帶有麻油香味 令到成個扒味道更加昇華😍
🪄每日新鮮生蠔*2 $104
之後叫咗佢哋嘅生蠔嚟試下 雖然佢嘅價錢係有少少貴 不過味道都不錯 佢嘅生蠔帶有少許金屬味 可接受 入口順滑 唔會有腥味 幾新鮮😆
🪄香濃芝士旋風薯圈 $62
平時食薯條就食得多 今次難得畀我見到有薯圈 當然要一試😍 佢上面會有芝士同沙律醬 薯圈炸得金黃香脆 作為小食真係幾好😋
👀評分💖💖💖💖💖
🪄飲品-Pen Pineapple Mango Pen & Cocoa Powder Cream Milkshake 各$48/1
而家餐廳做緊happy hour 星期一至日 5:30-8:00 pm 所有飲品一律特價$48/杯 超抵飲😍 我哋叫咗呢兩杯味道都唔錯 我自己就比較鍾意milkshake 有濃濃嘅朱古力味 仲有oreo 超正😆
如果惠顧任何正價飲品一杯 即可以優惠價$10 加購每日新鮮生蠔一隻tim😍
(5個💖為最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️