有朋友食過之後推介依間串燒小店,所以就黎試下☺️串燒主打係食日式串燒嫁🇯🇵舖頭位置唔多,所以如果係多人嘅話就難啲食到,串燒係即叫即燒,所以都要等得耐少少,兩個人去食就易啲等到位😛**********<鹽燒白鱔> $48<鹽蔥牛舌厚燒> $48<安格斯Prime牛肋肉> $48鹽燒白鱔好好食,應該係用新鮮嘅白鱔燒,肉質食落係彈牙嫁,真係會食過返尋味,回頭率好高🤤~~~食串燒必食牛舌👅!!!依度嘅牛舌係厚燒嫁😍食落好有口感,又唔會韌,超級有滿足感😆~~~安格斯牛肋肉就一般,不過不失!😎**********<蔥蔥燒日本雞肉> $32<月見雞肉軟骨棒> $38燒日本雞肉有蔥蔥/蒜蒜/芝芝/辣辣四款口味揀,我就揀左蔥蔥,個雞肉都幾滑,燒得幾juicy,加埋洋蔥係面,雖然有啲重口味,但係好正🙊 ~~~月見雞肉軟骨棒就比較特別,唔太常見,係店主自家製作,裏面有大量軟骨,食落每一啖都勁爽,唔會好似平時啲肉棒咁得啲免治雞肉,反而加左軟骨每一啖食落爽爽聲好搞笑😂

**********
<鹽燒白鱔> $48
<鹽蔥牛舌厚燒> $48
<安格斯Prime牛肋肉> $48
~~~
安格斯牛肋肉就一般,不過不失!😎
鹽燒白鱔

**********