2022-11-19 106 瀏覽
Tuned coffee面積唔算大,門口位置擺咗幾棵植物,俾人有種舒適感。可惜時下好多新Cafe都有個通病就係座位係坐得唔舒服,依間都係咁,明明收費唔係平,竟然要坐圓櫈仔😵‍💫Cafe嚟講, carbonara質素有驚喜,睇賣相就知係真。carbonara,醬汁用正宗蛋黃汁去做,長通粉al dente。waffle賣相吸引,份量亦比想像中大。鬆餅質感外脆內軟,仲有啲蛋香味,配搭埋焦糖香蕉、吉士醬都幾正,甜度適中。近年勁hit嘅蒜蓉芝士包不幸地真係唔係我杯茶🫣無錯,嚟到熱辣辣係超級香,趁熱食第一嚿都可以,咬第二嚿已經吃力,要有勇氣先食到落去,因為實在太油膩,我真係吃不消🫠Honeycomb latte係比較eye-catching,其實就係普通一杯焦糖latte☕️整體食物質素可以,但坐得唔舒服,我就未必有下次,喺附近經過可能會回頭嘅😆Carbonara $110Cream cheese & garlic bun $45Sea shells waffle $88Honeycomb latte $50

Carbonara $110
Cream cheese & garlic bun $45