2022-12-14
太子精美串燒居洒屋🏮 位於太子酒吧街嘅日式居酒屋🏮 裝修好有日本feel 牆壁及天花都有好多酒做裝飾 又整齊又靚 😄🥰 我哋坐喺吧枱 可以睇住師傅準備食物 燒物 即叫即燒 一燒好即刻拎上枱 好方便 熱辣辣食 望住師傅整嘅感覺都幾正👍😋 店員細心介紹佢哋嘅醬料 有 咖喱鹽 柚子鹽 黑礦鹽 仲有一杯鮮野菜條 有新鮮嘅椰菜 青瓜條 甘筍條 雪梨條 脆卜卜 好新鮮🥰 我哋揀咗兩個套餐 可以一齊share食😎佢兩個套餐-齊整 -齊上枱 我同朋友一齊分享 🥰🥰 雛菊$248紅葉$288每個嘅個餐都有七種串燒🍢及一個飯團🍙 串燒用日式碟呈上 非常精緻 😉😉⭐️燒帶子 黑豚肉大蔥串 紫蘇葉豬肉串⭐️香蔥牛肉串 紫蘇魷魚卷 雞腎串⭐️汁燒雞肉大蔥串 雞骨豬肉腸⭐️免治雞肉軟骨棒 汁燒線冬菇 汁燒茄子⭐️燒銀杏 日本番薯⭐️燒飯團串燒已醃夠味 燒帶子好大粒及好新鮮 豚肉蕉香 魷魚卷夾彈 豬骨雞肉腸啖啖肉 用手揸住食 更加惹味方便😆 雞肉軟骨棒點鮮雞蛋食 提升味蕾😎 佢嘅燒銀杏及燒日本番薯都非常出色😋😋如果可以同朋友仔 摸着酒杯底傾偈 仲正😉🥰 🎈博居酒屋 (太子)太子通菜街223號麗明大厦地下D號舖 kfoo
我哋揀咗兩個套餐 可以一齊share食😎
汁燒線冬菇 汁燒茄子
⭐️燒銀杏 日本番薯
⭐️燒飯團
如果可以同朋友仔 摸着酒杯底傾偈 仲正😉🥰
🎈博居酒屋 (太子)
太子通菜街223號麗明大厦地下D號舖
kfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei #852food #852foodie