2022-07-13
大佬表示一直都唔知道原來始創中心3樓有間咁靚嘅餐廳,餐廳幾闊落,用餐嘅時候聽住音樂,份外開胃。叫咗兩個Dinner Set~ 🟰黑松露野菌美國露筍意大利飯 $108Black & White Trufile Wild Mushroom RisottoUS Asparagus醬汁creamy,有淡淡嘅黑松露味,有雜菌蘆筍同埋蕃茄仔,口感豐富。🟰香煎格陵蘭比目魚配明太子忌廉汁 $188Pan Fried Greenland Halibut Ratatouille, Menteiko Cream Sauce比目魚大大件,每邊都煎得香脆,魚肉滑身,配惹味嘅明太子忌廉汁。配菜有薯仔同埋翠玉瓜,用蕃茄醬汁調味。晚市嘅Set 早餐湯,今日係甘筍南瓜湯,飲品我哋就揀咗梳打咖啡,同埋雜莓葡萄乳酸梳打。兩杯梳打都令人有清爽嘅感覺。
叫咗兩個Dinner Set~
🟰黑松露野菌美國露筍意大利飯 $108
US Asparagus