2024-02-13
每逢去花墟行街街,我哋例必到V.R食個飯,無論Lunch Or Dinner,佢哋都係好鬼抵食又好食。琴日年二八帶2位小姐去買年花之前,就食咗個快Lunch。我哋12:15左右到,門口已經排緊隊,我哋大概等左半個鐘先有位,我哋1大2小每人各自叫一份午餐,午餐包左湯+主菜+飲品,份量好足夠,相信都滿足到男士胃口。✪Lunch Set*套餐配羅宋湯(素)或忌廉湯羅宋湯好好味,好重蕃茄味,比起忌廉湯羅宋湯贏九條街😂❤︎︎ B4. 極量芝士蕃茄焗吉列豬扒意粉 $68一上枱就已經聞到好香濃蕃茄芝士味,配上剛剛炸好既吉列豬扒,熱辣辣,無得頂,好食🤤❤︎︎ C2. 美國農場無激素珍寶雞扒•輕蔬。煙肉野菌燒汁飯 $65雞扒大大塊,煎得香脆,配上野菌燒汁好好味,呀囡好快KO左🤣❤︎︎ C3. 烤美國黑毛豬扒•輕蔬•紅酒燒汁薯菜 $75豬扒煎到好香又淋身,配上燒汁厚切薯條冇得彈👍🏾✪餐飲方面都係d茶或啡(凍飲加$3)凍朱古力加$5 ❤︎︎凍朱古力(呀囡話好好味)❤︎︎凍檸水(正常)❤︎︎熱奶茶(正常茶包奶茶)我哋3人埋單多謝$216真係好鬼抵,CP值堅高大大大大力推👍🏾推介指數:9/10
琴日年二八帶2位小姐去買年花之前,就食咗個快Lunch。
✪Lunch Set
*套餐配羅宋湯(素)或忌廉湯
羅宋湯好好味,好重蕃茄味,比起忌廉湯羅宋湯贏九條街😂
❤︎︎ B4. 極量芝士蕃茄焗吉列豬扒意粉 $68
雞扒大大塊,煎得香脆,配上野菌燒汁好好味,呀囡好快KO左🤣
❤︎︎ C3. 烤美國黑毛豬扒•輕蔬•紅酒燒汁薯菜 $75
豬扒煎到好香又淋身,配上燒汁厚切薯條冇得彈👍🏾
✪餐飲方面
都係d茶或啡(凍飲加$3)
凍朱古力加$5
❤︎︎凍朱古力(呀囡話好好味)
❤︎︎凍檸水(正常)
❤︎︎熱奶茶(正常茶包奶茶)
我哋3人埋單多謝$216
真係好鬼抵,CP值堅高
大大大大力推👍🏾
推介指數:9/10