2018-02-12 6 瀏覽
旺角附近做完嘢,約咗兩個朋友去飲嘢,第一時間諗起太子嘅酒吧街,好多間多不勝數,次次都好有猶豫揀邊間好呢!今次朋友帶我去佢試過嘅,裝修環境唔錯,最緊要係CP值高價錢由 $1x 到 $8x 不等,CP 值超高,我未試過食串燒可以食飽我嘅不過坐低仲係 happy hour, 當然叫番杯啤酒先啦!今日狀態一般,忽然好想試吓粉紅色嘅Rose 啤酒味道比較清,有啲玫瑰香味,下次推介比我女神飲呀!第一,round 飲啤酒配海鮮, 味道好夾燒出嚟嘅金銀絲扇貝充滿特色風味,$26/隻 肉厚彈牙真係抵食夾大件珍寶松業蟹棒都唔錯。跟住係又靚又好味嘅椒串牛柳 $26,色香味俱全,牛柳夠肥美,烤得香口。賣相一般但係勁啱我芝士控嘅朋友食的 燒芝士漢堡排 $20,拉絲嘅感覺,口感豐富。燒金菇肥牛 $24 烤得外脆內軟,而且夠 juicy$12份 焼蘋果又真係好 fresh仲有脹卜卜嘅明太子雞翼 $18/隻,雞皮燒到酥香,肉嫩多汁。仲有好飽肚嘅迷你咖喱薯餅 同埋泰式魚餅一樣味道香濃,令人回味今晚超值的感覺,好想快啲再約齊兄弟下次再光顧

味道比較清,有啲玫瑰香味,下次推介比我女神飲呀!

第一,round 飲啤酒配海鮮, 味道好夾
珍寶松業蟹棒都唔錯。

燒金菇肥牛 $24 烤得外脆內軟,而且夠 juicy

$12份 焼蘋果又真係好 fresh

今晚超值的感覺,好想快啲再約齊兄弟下次再光顧
慶祝紀念
團年飯