2024-06-28
太子有間性價比極高,食物款式多樣化的小店價錢親民,而家佢地慶祝開業1週年🎊,仲有88折,實在太低食啦😱竹面譜第二分店的款式比較多樣化同總店好唔同,有好多食品都只係太子分店限定嫁🔸夢王和牛丼 由鹿兒島直送的頂級A5和牛,配上來日本🇯🇵的夢王蛋🥚真係我絕配呀!配上生雞蛋🥚以沾上和牛一起吃,味道會更佳😋價錢仲要只係$68😱🔸鮑汁冬菇花膠鍋🍲$68食到冬菇花膠鍋🍲仲要配朗南麵及時菜😱花膠大大嚿,仲要數量都唔少嫁🫣冬菇炆得又夠入味😋🔸夢王世一撈岀前一丁加上烤豬頸肉😍再加埋用夢王蛋煎既太陽蛋,整穿蛋汁可撈埋出前一丁十分美味😋?🔸蔥油百搭孖蛋飯由11:0.-5:30pm只要$39就可以食到啦!性價比高,價錢親民,可以配雞扒,豬扒,雞翼或者午餐肉都得🫣真係抵到爆呀!🔸炸蜆蚧鯪魚球鯪魚球是每天送來的鯪魚肉手打而成,而且又無碎骨又大大粒🔸炸墨丸炸到金黃色的墨丸都好大粒呀!🔸炸鮮奶卷炸鮮奶卷本身已經好少地方會有,更何況係小店,好重的奶香味,炸到金黃色的鮮奶卷沾上煉奶一起吃,是作為這餐的甜品。
竹面譜第二分店的款式比較多樣化
同總店好唔同,有好多食品都只係太子分店限定嫁
🔸夢王和牛丼
🔸夢王世一撈
🔸蔥油百搭孖蛋飯
🔸炸蜆蚧鯪魚球
鯪魚球是每天送來的鯪魚肉手打而成,而且又無碎骨又大大粒
🔸炸墨丸
炸到金黃色的墨丸都好大粒呀!
🔸炸鮮奶卷