餐廳: 浦東晉家門
資訊:

2018-11-24 53 瀏覽
放左工同幾個老朋友聚舊,黎到太子呢頭食飯。到達餐廳果刻真係嚇一跳!又話食意粉pizza既?因為呢間餐廳既裝修同擺設都好懷舊但意外地,真係食西餐嫁!有種去左一個奇妙博物館既感覺我地興奮影完一輪相之後,開餐啦!呢個玫瑰花茶岩哂養身既我地,透明水壺裡面望到粉紅色既玫瑰花瓣,好靚,記得焗一焗先再飲,花味更香!小食方面叫左水牛城雞翼同芝士洋蔥煙肉焗薯皮水牛城雞翼脆卜卜好香口,如果辣多少少就更好!芝士洋蔥煙肉焗薯皮落左大量既洋蔥加煙肉芝士去焗,調味岩岩好,令到薯皮好香好好食主菜龍蝦忌廉汁意大利飯呢個真係必食!每粒飯都煮到軟身但又唔會太淋,吸哂忌廉汁d精華,龍蝦味好重亦都好足料!超級邪惡令我地忍唔住食哂增肥!安格斯肉眼扒叫左五成熟!好大份啊,肉味好濃!相較起其他菜式,牛扒既價錢唔平嫁,不過都係值得既,連伴碟既蕃茄仔同薯仔都好好味!最後仲有焗煙肉雜菜芝士長通粉!芝士焗到金黃色賣相好吸引,香濃既芝士味更上煙肉碎,好有咬口!總括黎講性價比好高,我地都好滿意。
放左工同幾個老朋友聚舊,黎到太子呢頭食飯。

到達餐廳果刻真係嚇一跳!
又話食意粉pizza既?

因為呢間餐廳既裝修同擺設都好懷舊
但意外地,真係食西餐嫁!
有種去左一個奇妙博物館既感覺

我地興奮影完一輪相之後,開餐啦!

小食方面叫左水牛城雞翼同芝士洋蔥煙肉焗薯皮

水牛城雞翼脆卜卜好香口,如果辣多少少就更好!

主菜龍蝦忌廉汁意大利飯

總括黎講性價比好高,我地都好滿意。