2023-11-28
🦉呢晚係太子整完野, 係openrice收藏名單度搵番Owl's stage出黎食晚飯~ 呢間西餐廳有feel仲要有貓頭鷹主題, 店舖入面勁多貓頭鷹擺設🦉 岩哂貓頭鷹愛好者黎relax下, 同朋友聚舊食飯~ .我哋呢晚嗌咗1個set dinner: 燒紐西蘭特級肉眼扒8oz配芝士肉醬焗薯條🍟 (肉醬薯條係升級嘅)~ 前菜有吞拿魚碎蛋沙津同菇菇湯~ 紐西蘭肉眼扒好正, 肉嫩多汁, 啖啖有口感~ 另外再嗌咗流心車打芝士釀和牛配五重芝士醬🧀 超大份嘅burger, 聽名就知份漢堡幾咁芝士, 仲要係和牛漢堡🍔 配菜揀咗意式燴雜菜, 再升級加咗份自家制鮮忌廉薯蓉, 超正, 薯蓉打到勁creamy!!! 最後一提係餐廳仲推出咗五重芝士火鍋呀, 下次真係要黎試下😋.📌 Owl’s Stage太子大南街27-31號富威閣地下3-4號舖.#hkig #hkfoodie #foodporn #foodphotography #likesforlike #instalike #followforfollowback #chocolate #cafe #owl
📌 Owl’s Stage
太子大南街27-31號富威閣地下3-4號舖