2022-12-29 351 瀏覽
<太子高質日式串燒>🤩天氣凍冰冰就梗係想食番D 熱辣辣既美食, 即叫即燒既串燒就最適合不過啦😎 位於太子這間小店, 裝修極具日本feel, 令你彷如去左轉日日本食串燒一樣.餐廳menu 主要以串燒set 為主, 基本一個set已有齊你想食既美食. 今次order 左其中兩款set.<雛菊> 套餐包括😋 銀杏, 串燒茄子, 汁燒雞肉大葱串, 雞腎, 雞骨豬肉腸, 魷魚卷, 香葱牛燒, 飯團> . 套餐已包多款串燒, 絕對夠食抵食.<紅葉>套餐包括 😋 日本蕃薯, 雞肉軟骨棒, 黑豬肉大葱串, 燒帶子, 牛脷心, 燒冬菇, 燒飯團>. 我自己就最鍾意食燒子, 超大粒又juicy. 咁當然其他的都好正好好味.全部上碟熱辣辣, 而且肉質新鮮, 食落有口感又好味!!!其實整體食物高質好味, 又有日本feel, 令人有置身於日本既感覺!絕對值得回頭再食👍🍢餐廳 : 博居酒食🫕地址 : 太子通菜街223號麗明大廈地下
<太子高質日式串燒>🤩

全部上碟熱辣辣, 而且肉質新鮮, 食落有口感又好味!!!

🍢餐廳 : 博居酒食
🫕地址 : 太子通菜街223號麗明大廈地下