太子除咗酒吧街, 呢間清吧都可以靜靜地食嘢飲杯吹水, 食物質素仲要幾好, 坐坐下就4,5個鐘今次主要係吹水為主, 所以我地淨係叫左一個PIZZA做主食, 其餘都係下酒小吃日式雞肉薄餅 - 足料而且好多芝士, 只係餅底係急凍貨會偏硬同乾身炸魷魚咀 / 唐揚魷魚下足 / 池魚仔 / 英式炸薯條 - 呢4款小食比較特別同時都最滿意, 出奇地海鮮類都做得幾好, 調味雖則偏重, 但飲酒食就啱啱好; 薯條就偏幼身, 上面加調味粉就更惹味炸水牛城芝士條 / 日式煎餃子 / 烤雞泡魚乾 - 呢3款小食就不過不失, 唔洗刻意叫蘆筍小牛排 / 炸磨菇 - 牛小排作為小食底者前菜個份量尚可, 但肉質麻麻而且overcook炸磨菇 - 冇調味, 跟蛋黃醬感覺都係好怪飲品選擇非常多, 含酒精、冷熱不含酒精都有, 我就揀好耐冇飲嘅draught beer, 澳洲Little Creatures同英國Whitstable Bay

日式雞肉薄餅

日式煎餃子
烤雞泡魚乾

蘆筍小牛排
炸磨菇
炸磨菇 - 冇調味, 跟蛋黃醬感覺都係好怪
炸魷魚咀
唐揚魷魚下足