2019-03-01
聖誕果排已經有朋友介紹呢間餐廳, 諗住大家都住唔同地方, 揀中間點食個晚飯就最好! 太子都好方便, 呢條街都好多餐廳呀, 不過又唔知點解唔算太多人去食, 但因為驚等枱, 我地都係book定位! 入到去個裝修都幾靚, 有少少文青feel, 有d乾花油畫做擺設 今次去同朋友晚飯小聚墨西哥雞肉菠菜麵有少少辣, 非常有口味, 我都幾中意! 我去左兩次都會點的主菜 因為佢晚餐係唔包野飲架, 咁我就打加蚊叫左杯檸檬柚子梳打, 都算幾fresh, 不過如果覺得有少少貴, 其實可以自助拎杯水飲, 都唔錯! 朋友因為果日食得好飽, 去到晚餐想叫light meal, 呢到既牛角包好似都係幾出名(之前有朋友試過), 所以佢就叫左個煙三文魚牛角包試試都幾喜出望外, 因為個牛角包係外脆內軟, 價錢都算合理, 都真係幾好食! 總括呢間餐廳係幾舒服, 其實d野食幾好味, 又冇咩人, 可以傾下計, 果日同朋友都坐左2個幾鐘, 服務都唔錯! 不過係飲品/pasta選擇唔算多.. 但都可以再去食 (其實已經食過幾次都覺得唔錯)
墨西哥雞肉菠菜麵