2021-05-21 1027 瀏覽
💛黃店🔱今次要介紹嘅食物就係位於太子!📜”兩姊妹涼皮有限公司 (柏樹街) (太子)📌 地址: 太子柏樹街15號地舖🕐營業時間:14:30-20:00📍分店地區: 太子 元朗📝評價💬📢 可以自己選擇辣嘅程度 都係第一次食所以好驚太辣😂所以都只係叫咗小辣😍我覺得小辣嘅程度係OK可以再食大一個😍😍😍麻辣味都超香 一拎到上手已經好吸引流晒口水😋😋每一條涼皮都有麻辣味💛💛真係好爽 特別係而家熱辣辣喺條街度食涼皮真係超爽🤩當你以為佢係熱辣辣嘅時候 就比多個驚喜你😍😍份量唔係好多可以當係小食咁食😂如果用來做正餐嘅話就會唔夠食🥲 可以自行加配料👍🏻 真係好想再去食過🤩🤩 店舖外面有少少位置可以方便你企喺度食🤣🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️🏵味道指數:👅👅👅👅🏵抵食指數:💰💰💰🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️#美食推介 #太子美食 #太子黃店 #黃色經濟圈 #黃店推介 #黃店 #黃店系列#instafood #美食分享 #hkfood #食好西 #吃貨 #hkfoodig #懲罰黃店 #foodiehk #良心小店 #foodieshk #hkfoodies #Yellowfood #852food #相機食先 #香
💛黃店
🔱今次要介紹嘅食物就係位於太子!
📜”兩姊妹涼皮有限公司 (柏樹街) (太子)

📌 地址: 太子柏樹街15號地舖

🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️
🏵味道指數:👅👅👅👅
🏵抵食指數:💰💰💰
🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️

#美食推介 #太子美食 #太子黃店 #黃色經濟圈 #黃店推介 #黃店 #黃店系列#instafood #美食分享 #hkfood #食好西 #吃貨 #hkfoodig #懲罰黃店 #foodiehk #良心小店 #foodieshk #hkfoodies #Yellowfood #852food #相機食先 #香港美食指南 #hkfoodblog #一路食一路post #美食地圖 #foodieksk黃店 #yellow太子 #foodieksk太子