餐廳: 容記小菜王
資訊:

2023-05-04 354 瀏覽
昨晚訂咗6:30 ,我哋一行11人被安排坐房間,到6:50已有2/3朋友入座,諗住叫三個小菜食住等,我第一個就叫餐廳出名嘅"揚明國際燒肉",個男經理就問要大定細,我話要例牌,佢就話即係大啦,我問幾多錢,佢就話你自己睇餐牌啦,講真呢個菜咁出名,冇理由唔知幾錢,就算唔知都唔使用咁嘅態度講嘢😡,叫完三個餸,佢就補多句"到8:30要走",全程黑口黑面,跟住就衝咗出去。冇幾耐佢就一手推開門攞嘢入嚟(其實可能用腳),我朋友就鬧佢,你咁大力衝入黎,如果門後有人俾你撞到點算,佢仲話呢間房係有低消,我哋俾你坐係唔可以閂門,行出去時仲要講多句"唔好閂門"😡。講真,食物質素係唔錯,價錢都合理,但有個咁嘅高級員工喺度趕客,成餐生日飯都冇晒Mood,睇返食評,原來呢個男經理已曾經被人投訴。最後我哋都坐到10:30 ,根本餐廳成晚都多客,大堂又唔爆,點解要咁樣對待客人?唔可以彈性處理用餐時間嗎?食飯食到咁受氣,唔會有下次😡

2023-05-03
慶祝紀念