2019-01-17 88 瀏覽
.平日經過Cafe門口,🧒🏻總係會被旋轉木馬擺設吸引到。今次終於唔趕時間有機會入去Cafe Paradise初嘗置身天堂嘅感覺,係咪好好奇天堂有咩野食呢!點知🧒🏻一去到天堂就遇到「鹹豬手」!.香脆豬手配燒汁 • 哩隻「鹹豬手」整體質素都唔錯,外脆內軟!外圍灑上嘅調味料,令成隻豬手味道再提升咗!而且貪靚嘅女生們唔可以錯講哩隻「鹹豬手」,因為佢由內到外都充滿骨膠原,威力分分鐘勁過還原靚靚拳!.280克美國頂級肉眼牛扒配燒汁 • 👦🏻最偏愛三成熟嘅牛扒,因為牛扒喺熟與生之間游走,最可以透徹咁品嚐嘅味道。切開牛扒,會有少少血水隨即滲出,牛扒嘅顏色呈淡粉紅。食落肉質都幾鮮嫩多汁,不過有少少筋。.不得不提嘅係,兩道主菜嘅伴碟都有別於一般嘅薯菜,保留傳統嘅薯蓉外,有酸酸甜甜嘅菠蘿解膩,仲有平日少見嘅紫薯片,真係落足心機!.餐名: 肉眼扒加豬手價錢: $396評分: 8/10餐廳: Cafe Paradise (太子)地址: 太子砵蘭街412號地舖
香脆豬手配燒汁

280克美國頂級肉眼牛扒配燒汁

餐名: 肉眼扒加豬手
價錢: $396
評分: 8/10
餐廳: Cafe Paradise (太子)
地址: 太子砵蘭街412號地舖
香脆豬手配燒汁