2022-06-26 396 瀏覽
上下二層,樓下位置唔算多,裝修幾有特色,牆上面有啲好似瓷磚咁樣嘅pattern👍🏻嗌左王牌黑松露巴馬臣薯條($65)薯條炸得超級好食😍😍😍😍佢好似係將炸好咗嘅薯條之後再點啲炸漿再查多次,超脆超好食!個黑松露嘅dip都好好食!讚!明太子蟹肉貓耳朵配溫泉蛋($148)個汁好濃,好好味,每一啖都有明太子,貓耳朵煮得啱啱好,唔會太淋唔會太硬,真係好味!🤩🤩🤩白咖喱香菇意大利飯配維也納炸豚肉($138)個汁好濃好好味,感覺係似忌廉汁溝咗啲白咖喱嘅味,好香,意大利飯嘅質地都做得非常好👍🏻豚肉唔會太乾身,夠脆身!靚梅又大波($48,套餐包$35飲品)菠蘿加話梅嘅味,都幾Flash,不過我嫌飲到尾有少少咸😆蘇州過後冇啡飲($48,套餐包$35飲品)上層係咖啡,下層係妹味,我個人就麻麻地🙈🙈🙈水清沙幼使乜坐飛機($68)賣相真係好靚😍😍係啲yogurt上面加啲麥片同乾果,好味🤩🤩🦽: 有一少級,位置唔算闊落,但係訂枱嘅時候同職員講咗,所以安排咗喺地面嗰層👍🏻味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務: ⭐️⭐️⭐️⭐️價錢: ⭐️⭐️⭐️⭐️🦽👍🏻: ⭐️⭐️⭐️⭐️🚗: 不方便

嗌左王牌黑松露巴馬臣薯條($65)

明太子蟹肉貓耳朵配溫泉蛋($148)

白咖喱香菇意大利飯配維也納炸豚肉($138)

靚梅又大波($48,套餐包$35飲品)
菠蘿加話梅嘅味,都幾Flash,不過我嫌飲到尾有少少咸😆

蘇州過後冇啡飲($48,套餐包$35飲品)
上層係咖啡,下層係妹味,我個人就麻麻地🙈🙈🙈

水清沙幼使乜坐飛機($68)

味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務: ⭐️⭐️⭐️⭐️