2015-01-31 435 瀏覽
最近S先生搬左去西灣河,咁大個女都未去過西灣河,黎過幾次之後火速愛上。家住尖沙咀的我,周圍都係連鎖店,又貴又少選擇,黎到西灣河之後,有我熟識既香港(慘,原本既香港去左邊😭)周圍都係街坊,冇自由行,好多小店,我最鐘意就係小店,今日同S先生過對面太安樓搵食+探路,以後又肥死😭蛋記都唔算難搵,基本上跟住陣蛋香味就一定搵到。去到已經有幾個客人排隊。香港地,想食好野真係乜都排隊。間店格局超簡單,幾個雞蛋仔爐,2個格仔餅爐,前面台仔有練奶糖牛油同花生醬就開檔,我第一下諗:咁既地方都要$13底?其實堅係貴,尖沙咀2間出名既都係$15/16,呢個商場難度租金直迫彌敦道街鋪?老闆娘好快手就整好,係好香,好脆,入面醬比較少,食好耐都食唔到醬😅整體而言:賺死佢賣咁貴

整體而言:賺死佢賣咁貴
5 分鐘 (外賣自取)