2006-06-20 43 瀏覽
這間龍寶洒家,完全係飲食業的害虫!食物一般!價錢不合理!特別係服務態度差勁到極點,開始點菜時這個部長都開始態度有點差,到上好菜時我食完個芝土焗龍蝦後,我問個部長條濕毛巾擦手,等了很久都未拿來,我又再次叫另一女部長拿,佢\答我冇毛巾,但我看到另一有毛巾,我質問女部長,為何另一有毛巾,妳說冇呢? 跟住女部長不耐煩的樣子!奇怪地收了個一濕毛巾,入茶水間,然後都不到8秒,就拿了出來給我,嘩! 我很害怕~是另一用過的,所以我沒有用到,太利普的事件開始了,我們食完,有一個男部長問菜到齊未,我說齊,跟住部長就收拾野~仲話送上生果盆潻!! 但等了很久都未到,就揮手叫其他員工啦~~ 點知D員工好似當我透明一樣完全不理會,但我就見到另外都送上生果盆,D部長仲同有生果的這有說有笑!咁就應該係熟客,好啦我終於問到一個黑色衫的部長,問佢\生果盆仲未上喎!點知佢\答我今日冇生果盆及糖水,仲話好忙乜都冇,咁我就質問佢\,為何另一有,我會冇我早過個問你架喎~跟住部長答我冇呀冇呀~全部送晒啦!!我就太激氣就罵他有冇病呀你,個部長仲答我係呀有病架我~咁就走去!好啦我們為有結帳走啦~~叫人結帳都好久未到,在這等的過程中,有一小插曲,就係另一等到我們都食完,這一碟菜都未送上,這都是同我們差不多時間入座的,結果這全部人離開這洒家,走時仲破口大罵這間洒家,最奇怪就係有菜上這時,洒家才知道這的人全部走晒!我就哈哈笑~真係大快人心!這洒家真係連客人走了都不知道,這樣看一點都不重事客人的要求,只顧招待那些熟客人,其他客人完全不理會,(請問這網上的幾位評家是否係這間洒家的熟客呢?評論得這麼利想?)唉!!! 真係飲食業界的一大害虫呀!!太差劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣劣啦~~~~~