2013-06-07
係雜誌見到介紹但。。。。。我地book 左位去到話冇位!我地由九龍去大埔本想試一試雜誌介紹這家小店, 打去book左7:30去到冇位又話我地都好多人都係由九龍來食架啦唔至你地!INCH!!!! 我fren話無所謂啦來了就等下。等下等8.30 sin 有位。。 以爲自己好 點了蒸排骨,招牌爸爸炒蜆,黃骨魚,腐乳通菜,蒸扇貝。 啲餸黎到。。。好多油啊!!!!小店特色係唔放味精但看了這麽多的油。。。 我會想食味精多過油lor講真!!!看openrice D comment 話招牌爸爸炒蜆好辣啊唔係啊真的一點兒都唔辣。。。。 今次教訓雜誌介紹不一定好食!唔會再幫襯啦!講真店好細所以看起來多人ja ma!以爲自己好了不起!不知所謂! 我嬲到相都唔想影。。。 失望!
失望!