2018-12-24 482 瀏覽
一班朋友聚一聚,選擇一間中菜餐廳,圍在一起食飯的感覺很暖,傾計都開心點!於是我們決定試下呢間! 聽講呢間野下面係酒吧,上面係中菜館,即管試下。金蝦脫殼:外層是鹹鹹香香的鹹蛋黃,大蝦炸得脆脆的,很惹味!老魷鬼鬼:油炸鬼包著搞碎的魷魚膠,想不到都幾彈牙,好食!薯頭薯腦:炸薯條熱辣辣上桌,又脆又香好邪惡! 雞全部都係雞:炸雞配上蜜糖芥末醬,炸雞外脆內嫩,好好食! 都係好邪惡..李好味炒飯:炒飯是炒得很香的,不過有點太鹹...牛魔王過河:食得一啖的時候覺得好好食! 因為佢牛肉好嫩好香,河粉亦很惹味。但愈食愈覺得油膩和過鹹...之後就不想再食了。鹽焗有米雞:雞肉好嫩! 但有點濟...扮上菜:反而這個清清地,幾好食,食完上面果些太濃味的菜,食返呢個中和返!掌上明珠:這個真的十分好食! 入面係薑汁包著湯丸,一口啪入口,有爆漿的感覺!好爽!整體來說,小食多滋味,多食太濃味!

金蝦脫殼:
外層是鹹鹹香香的鹹蛋黃,大蝦炸得脆脆的,很惹味!
老魷鬼鬼:
油炸鬼包著搞碎的魷魚膠,想不到都幾彈牙,好食!
薯頭薯腦:
炸薯條熱辣辣上桌,又脆又香好邪惡!

雞全部都係雞:
炸雞配上蜜糖芥末醬,炸雞外脆內嫩,好好食! 都係好邪惡..
李好味炒飯:
炒飯是炒得很香的,不過有點太鹹...
牛魔王過河:
之後就不想再食了。
鹽焗有米雞:
雞肉好嫩! 但有點濟...
扮上菜:
掌上明珠:
整體來說,小食多滋味,多食太濃味!