2019-02-20
好耐之前食過扒, 覺得太重口味, 所以已經有一段時間冇幫襯, 事隔N年, 再比多次機會佢, 同埋今次唔叫扒, 睇下會唔會有改善? 但原來都係一樣咁重口味囉~ 芒果蜜啫喱冰冰都好夠芒果味, 但個啫喱竟然唔係芒果味, 係菠蘿味囉~ 利賓納啫喱冰冰同芒果冰冰一樣, 個啫喱都係菠蘿味, 其實應係配返黑加侖子味嘛~ 墨魚汁鮮蝦魷魚扁意粉睇張相好靚, 比佢吸引咗叫嚟食, 雖然實物賣相都唔係差, 不過個汁唔係太掂, 超多超漏, 已經兩個人share食, 但食完都已經反肚, 如果一個人食哂, 真係第日都唔駛食~雖然我都鍾意汁多勻全部意粉, 但佢d汁係多到可以撈兩碟意粉, 而且太creamy, 頂唔順................... 田園pizza佢有3個選擇, 有鰻魚、煙三文魚、田園, 唔係好想食果兩種魚, 於是叫田園..................我expect係菜同菇, 但原來係椒同洋蔥, 但實在太生, 好在切到碎濕濕咋, 如果唔係都唔知點知哂, 可能我會挑走哂佢, 然後食齋pizza 意式蕃茄豬扒小鍋配珍珠飯個汁超濃, 濃到好似成罐茄膏冇溝淡過咁, 所以少少汁已經可以撈多多飯~ 個豬
芒果蜜啫喱冰冰
都好夠芒果味, 但個啫喱竟然唔係芒果味, 係菠蘿味囉~
利賓納啫喱冰冰
墨魚汁鮮蝦魷魚扁意粉
田園pizza
意式蕃茄豬扒小鍋配珍珠飯
個豬扒份量都唔算少, 不過太薄, 冇乜口感.............
現階段真係冇乜吸引我再去幫襯, 或者周圍食肆都爆哂啦~ 如果唔係都暫時唔會再幫襯住囉......................不過可能老人家冇乜味覺, 現場多數都係老人家, 唔怪得咁重口味啦~