2017-03-12 494 瀏覽
每次黎食野都好似會控制唔到自己咁,每樣野都想叫黎食,因為樣樣野都好平又唔會太大份,呢間分店自從搬左位之後都冇黎過,發現間舖細左好多,所以都要等一陣先有位。但唔知點解覺得呢間分店嘅味道唔夠其餘2間荃灣分店嘅好味。周打海鮮湯:好creamy有好多料,唯一美中不足係只係微暖,如果係熱的話會更好。黑椒牛扒:薄薄的牛扒,黑椒汁偏咸左少少同牛扒嘅根多左少少,咁平已經唔錯,配菜有粟米粒同薯條。野箘意大利飯:十分creamy ,好多菇但個飯就淋左少少,變成粥仔咁。辣味雞翼:呢個真係好正,辣味夠惹味,但又唔會太辣,食唔停口!野箘意大利雲吞:個汁好水,又淡味左少少,中間個餡就好鞋......蒜汁燒魷魚:魷魚面頭有d鹽嘅所以已經咸咸地,但如果點埋個蒜汁就好咸了....香草焗田螺:d螺仔好似平時街邊食到一串串嘅螺肉仔咁,香草味就唔夠。食咁多野都係大約二百蚊,都好抵。但唔會再食呢間分店。
但唔知點解覺得呢間分店嘅味道唔夠其餘2間荃灣分店嘅好味。
周打海鮮湯
黑椒牛扒
野箘意大利飯
香辣雞翼
野箘意大利雲吞
蒜汁燒魷魚
香草焗田螺
食咁多野都係大約二百蚊,都好抵。
但唔會再食呢間分店。
周打海鮮湯
黑椒牛扒