2009-07-28
近排見pizza hut 賣廣告出番扭扭批,由於我同男友都係芝士迷,所以急不及待去食。約19:00到,去到都有大把位。我地叫左個兩人餐加蒜茸包,個侍應話就話要等20分鍾,不過,我地落完單2-3分鍾到,個蒜茸包,同2碗餐湯,2杯餐飲就一次過黎晒。蒜茸包:個賣好好,但唔知係咪整左好耐,個包係暖架,唔熱,個包外面唔脆,不過好在蒜茸味搭夠。辣味雞亦:普普通通,冇咩特別。至尊扭扭批:可以免費加多啲芝士,但個批黎到後有失望,因個賣相no good呀好似成個批縮晒水咁,入面啲餡又唔多,好在真係有好多芝士,個餅邊好香好好味。肉醬千層闊麵:之前食過好多次都覺得唔錯,所以今次都叫番佢。但係今次真係好失望,個肉醬好淡,好似冇味咁,個汁好稀,啲闊麵煮得太淋,好爛。成個麵都好差,好難食,我地每人食左一更,就停左手。食左成晚,我覺得最好食都係個忌廉磨姑雞湯囉最後埋單$246
辣味雞亦:普普通通,冇咩特別。
食左成晚,我覺得最好食都係個忌廉磨姑雞湯囉
最後埋單$246