2018-12-02 1830 瀏覽
話說好多年前已經喺灣仔食過两次, 喺東涌𥚃有食過一次, 不過灣仔分別喺兩個地方食過, 都唔記得太清楚, 東沖好似又係話兄弟舖, 不過唔理啦今次就係今次, 原來裝修咗年幾, 樓下裝修得的幾闊落, 反而而家2樓變得鬼鬼祟祟, 開頭食第1碟佛門齋拼盤, 除咗個素鴨其他根本……………… 同我喺 連鎖超市買盒齋食冇乜分別 , 好彩後尾啲餸菜都ok!尤其個“翡翠法輪卷“, “雞縱菌蒸茄瓜“都可以,豉油煮得好香, 梅菜粒的幾好食, 豉汁鰻魚就一般般,但係都唔會覺得難食, 系列炎涼瓜實在太少啦!我哋叫“乾燒伊麵“依家先發覺張單打咗星洲炒米價錢有冇畀佢呃咗定還是我哋賺咗呢?依麵,我就覺得一般般!但係“馬騮倫“就覺得好好食,個朋友都覺得好好食,三個人吔得勁滿足,👍🏻招呼都好nice嘅, 不過2樓呢就收早啲,好似好趕咁。題外話:今次醒啦影埋張單,咁我就唔會唔記得啲菜名啦🤭