2016-08-10
唉!幾年前朋友相約曾到此店晚飯,當時覺得水準幾好,當然孝順嘅我時常都諗有機會帶媽咪尼試下,一諗就幾年了!終於昨晚有機會了,各人放假相约一行六人,齊齊去試下!我地book8点,去到8点半先有位入座,但我不是怪她此安排,因她已同我解釋枱客未走呀,只是該枱客人走時,她竞大大声講: 終於肯起身走了!我唔知佢想講俾我知抑或俾該枱客人聽,因為佢地都應該聽到的!我心想咁待客架!之後我地坐埋位,因為枱與抬之間比較迫,所以我地移一移張枱,立即有個待應走埋尼話(此人眼是鬥雞的)不客氣講,不要移d枱!我話:吓!唔移点坐,椅碰椅!我地無理佢,移開左d!跟住点菜,公平d幫我地落單個姐姐非常有禮,重叫我地不用点太多吃唔晒!講左咁耐,如果佢d食物有質素,我還可以忍受,但係相隔幾年,招牌炸子雞,皮係脆但係雞肉無味,乳豬拼大腸一般水準,係蝦多士有d水準,其他乏善足陳!6個人成$1800埋單,我就覺得唔平啦!但只換來咁既服務同食物,我就決定無下次了!