2022-05-26 340 瀏覽
好耐之前已經想來呢間試, 網上講到呢間啲漢堡好好食, 有日下午茶時間行開就去試, 我去果陣冇客, 就叫咗多人叫嘅藍芝士漢堡試下, 加三十幾蚊有薯條汽水. 等咗十多分鐘個包到, 個包大小算OK, 可以一啖咬哂成層, 我一咬落去, 咩事, 裡面有塊成條柴嘅煙肉物體, 完全唔知食緊咩, 塊嘢柴到咁都夾落去, 炸/煎過哂籠? 算, 再咬埋塊牛肉, 係有少少肉汁, 但味道唔掂, 完全唔覺有牛肉味, 麥當勞塊安格斯牛肉都好過佢, 剩係呢兩樣已經破壞哂個包, 未加一都要88蚊個, 完全唔值呢個價, 另外個薯條又係, 拎到嚟都已經唔係好熱, 薯味有唔夠, 完全唔掂, 一包講哂, 冇下次