2016-12-18 116 瀏覽
听讲好有特色,香港好少有呢种留心蛋包饭,专登山长水远走去食,点知大失所望!入去我地落单,落完之後老板态度都比较好咁提醒我地晚餐人均低消80(真心讲凭咩要80),我地点嘅未够,然後我地话好,咁先落单呢几样,跟住再睇其他。过左阵我地就补点几样,点知我地张台系最迟上嘅,一齐入离坐低嘅客人嘅都已经埋单了!我地先知道老板根本冇帮我地叫厨房做前面点个几样嘢,而系等到我地落够人均80先落单入厨房!有冇搞错!?咁系米即系发现如果我地冇补点个话就要赶我地出去?问个服务员摞几杯白滚水面无表情好似差佢几百万咁。仲要每次!系每次行过我隔离都一定会撞到我只手!从来冇say sorry!重点!流心蛋系做的5错,但系冇鸡蛋香,柠檬茶超难饮,自制牛肉饼好老又散,味道好一般。我地点薯角送上来薯格一句解释都冇。真系超普通,可能期待值太高,而食肆一般又冇服务态度可言!

真系超普通,可能期待值太高,而食肆一般又冇服务态度可言!