2024-10-24 159 瀏覽
公道啲講,平日嚟呢度,環境真的非常不錯👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼不知道是否兩個星期前去過跑馬地一間越南嘢,食過出色的越南發法包和牛油雞翼,今次令到我今次大失所望是否我不應該拿這麼高的標準放在這間餐廳?牛肉湯河:河粉是碎濕濕的,牛丸一般的沒有味道,湯是好味的,但卻非常油。(用牛骨熬出嚟嘅湯應該是清甜沒有油的)牛油雞翼:一個頗離譜的牛油雞翼,佢翻炸,都唔緊要,但面頭嘅炸醬係淋哲節,炸雞翼好難嘅咩⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️好難想像越南菜嘅靈魂之一牛油雞翼可以做到咁差❗️‼️‼️‼️‼️‼️‼️越式法包:法包❓唔知食咗啲乜嘢囉❗️但佢個薯條炸得好好👍🏼👍🏼👍🏼初頭點餐諗住食完嘢之後再叫越南咖啡,但上面三樣最基本嘅植物都可以做到咁樣,唔會奢望佢杯咖啡好飲得去邊,所以不要也罷😔越南菜最基本的三樣食物都 不 合 格 💢🅾️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
公道啲講,平日嚟呢度,環境真的非常不錯👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

今次令到我今次大失所望
是否我不應該拿這麼高的標準放在這間餐廳?

炸雞翼好難嘅咩⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️

越南菜最基本的三樣食物都 不 合 格 💢🅾️