2014-12-21 2639 瀏覽
先唔講成個甜品如何,但係為左食個green tea combo,點完餐之後足足等左超過30分鐘,真係花兒也謝了,問完職員仲要等幾耐又唔答我我覺得啲服務態度可以改善下。好啦入返正題等得咁辛苦點知個綠茶白朱古力心太軟竟然係穿左既,1上枱已經係咁漏哂個心出黎,而且成個心太軟個面係燒到濃濃地,LEE點真係有啲fail令我扣左唔少分而且個心太軟既白朱古力味比綠茶味濃,蓋過左啲綠茶味 綠茶雪糕就普普通通,比較淡味同溶得都幾快,最後個奶凍就偏苦要連埋啲紅豆又或者要等個雪糕溶溶地個陣1齊食就好啲,不過LEE個就綠茶味重到1個點,完全唔覺似奶凍,似乎係綠茶凍多啲 總括而言,價錢上俾$88食到3樣野係ok既,但係食物質素同員工服務上就可以改善下。尤其是係個心太軟,每次食個陣最期待就係自己切開睇到佢漏出黎個刻真係會好開心,然後LEE個1拎到上黎個底就已經爛左真係有啲失望希望再有機會幫襯個陣可以見到佢既改變。
我覺得啲服務態度可以改善下。

好啦入返正題
而且個心太軟既白朱古力味比綠茶味濃,蓋過左啲綠茶味

希望再有機會幫襯個陣可以見到佢既改變。
Green tea combo
2014-12-20