2019-01-17 59 瀏覽
阿女講左一句,我地今晚既晚餐就變左幫襯麥記。老公叫左四個餐,其中包括鋒味系列的煎蛋肉醬安格斯,出左一段時間一直未試,由於之前的signature安格斯我係幾鍾意的,所以對鋒味系列都有點期望。點知,佢令我太失望。其實本身煎蛋肉醬同漢堡包都唔係太襯,分開黎計,蛋同肉醬味道都OK的,但加埋一齊,我唔覺得有咩特別好好食,難食又唔至於,但唔會特別推介,反而佢今次的牛肉就相當低分,un un地又無乜肉汁,所以我應該唔會再食呢個包。忙亂之際食哂都唔記得影相,唯有影下環境補數。新港城呢個麥記同mc cafe連住的,都有足夠座位。門口有dessert bar方便淨買雪糕的人士,仲有自動售賣機,可以慳番排隊時間。值得一讚係佢有部水機比你自己裝水,仲有熱水的,不過唔知係咪專登唔比你用自己樽,個載水位好矮,逼你用佢隻杯,作為環保人士,當然呢個要扣佢分啦!

2019-01-11