2020-08-21
當你早一星期前去訂蛋糕🎂問左佢夠唔夠時間整佢接受左我地訂單時間應該係無問題同班朋友仔一齊諗好左想特別d迎合壽星女喜好💕要少女feel👩🏻蛋糕內面唔放公仔🧸唔放花朵🌺要求入面放牌仔竟然~少女feel變夢幻feel係我地錯🤭無講清楚少女feel即係多粉紅色😵但佢自己都識講藍色係夢幻feel😮但我地係要少女feel😓約左一點拎蛋糕🎂點九先俾到我其實如果一點俾唔到我地🤔可以講出黎~時間大家就姐😑最重要的係送俾壽星女最重要的牌仔🌧竟然無放到係蛋糕入面😓結果我同朋友仔要返去間野拎番晒d牌仔~我地自己插番壽星女再扑過個蛋糕壽星女果然最愛d牌仔個蛋糕用左三個人接力先扑爛我認我係喜歡靚野同係有要求蛋糕d字~我見到其實有d崩潰😶唔知係米我過份要求完美😳呢次小插曲~我地永世難忘😂最後我地一班朋友仔都開開心心賀壽星女生日快樂PS: Walk in買過佢細個星球蛋糕係ok試業價HKD58元買番黎細星球係扑到,訂5吋個星球蛋糕真係難扑dWalk in買大星球日期:15 Aug 2020 (試食價HKD58.00)口味:士多啤梨食落酸酸地,唔甜,好食Walk in買大星球日期:15 Aug 2020 (試食價HKD
問左佢夠唔夠時間整
PS: Walk in買過佢細個星球蛋糕係ok
試業價HKD58元買番黎
細星球係扑到,訂5吋個星球蛋糕真係難扑d
Walk in買大星球
日期:15 Aug 2020 (試食價HKD58.00)
口味:士多啤梨
食落酸酸地,唔甜,好食
Walk in買大星球
日期:15 Aug 2020 (試食價HKD58.00)
口味:開心果
食落味道唔錯
預訂5吋星球生日蛋糕連星環
日期:20 Aug 2020 (3色HKD308.00 加字HKD20.00)
口味:開心果 x 朱古力
唔知係米加左朱古力,食落好甜,朱古力搶左開心果的味道,太甜
總結:外殻是用白朱古力整,預左會甜,試左啖係好甜,入面蛋糕基本上全是mouse,只有好少量海棉蛋糕,walk in 買星球蛋糕仔,價錢同味道好D,預訂5吋星球蛋糕價錢同味道相對差D