2018-07-30 1339 瀏覽
難得weekend 於是約左friends共享英式afternoon tea 我地order左3 sets afternoon tea 一眼盡現 食物唔算精緻 種類都唔多 三文治有生菜蟹柳沙律同生菜吞拿魚 款式勁簡單 甜點都無乜特別 稱唔上好食 茶包方面係用twinnings 最過分係scones 好明顯地over baked 脆過薯片 硬過石頭 完全切都切唔開 唔明白點解咁都可以出到比客🙄我地當然要求更換 酒店方面都立即換比我地 食物質素真係太差 服務就正正常常而且坐得好唔舒適 因為sofa大張但好矮身 台亦好矮 其實係2張大圓茶几 淨係飲野都ok既 但食起野上黎真係好唔方便又唔舒服 同埋朋友傾計聲量都要大少少對面先聽到

2018-07-28
下午茶