2022-07-10 1449 瀏覽
Staycation package包左每人一個晚餐,見啲評論都不錯,本身有小小期望既,不過結果⋯⋯🫠首先入座無人理,自己掃好安心自己行入去,填好點餐紙交比職員時佢都無乜望我哋,只係mark左room number又不停入單,仲講左句:坐低唔好再轉位🫠 canteen級service首先每人先送上一個餐湯,正常發揮。餐飲方面,我特登mark左走甜😥但送到黎係有甜,都廢事出聲了。主菜上場,男朋友食嘅係柱候牛肋條飯。中式飯其實都預咗佢係碟頭飯嘅模樣,有啲枝竹同蘿蔔,牛肋條就唔係好見到呀⋯⋯份量極少,味道方面係正常嘅柱侯味道,略咸。不過無肉呢個就真係搞唔掂😓我呢個就係網上評論較好嘅豬扒,同樣地個汁味道小咸,不過都可以接受。分咗啲比男朋友食(等佢有啲肉),佢話依個算ok,因為至少肉質係唔會太乾,配菜就有翠玉瓜同幾多既薯容。總括嚟講,呢個絕對唔係一間酒店餐廳應有嘅質素🥴

首先每人先送上一個餐湯,正常發揮。

柱侯牛肋條飯

豬扒

燶咗既配菜

總括嚟講,呢個絕對唔係一間酒店餐廳應有嘅質素🥴