2022-08-05
#chuchuintseunwan —𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆 ☁️🍜柚子雪糕拉麵 💰$98雪糕拉麵 💰$98章魚燒🐙 ➕$28—期間限定既雪糕拉麵🍜叫晒2種口味〰️▪️桔仔乳酪雪糕🍦➕柚子豚肉湯底▫️花生醬味雪糕🥜🍦➕辛辣湯底🌶另外➕左🐙燒〰️—先評價碗麵〰️啲麵質幾實幾唔好食🥹湯底好杰(雪糕未融之前試已經好杰😖絕對唔係因為雪糕融左所以杰除左杰 仲有啲苦(唔知點解😣另外啲椰菜係溝住啲麵😫😫你食麵個陣迫住要食埋啲椰菜叉燒脂肪比例太高😖成碗麵最好味係啲筍—溝埋真係唔夾〰️〰️花生醬個碗拉麵 🍦其實得半個😖平心而論 佢個🍦就咁食係幾好食但個湯底真係好伏🥹🥹—🐙燒以$28黎講都幾貴🤣得5細粒😂😂😂—當日下午時間去 得2枱客 唔洗點等可能因為無客😖所以女職員服務態度奇差1️⃣張單飛落隔離枱😣〰️2️⃣埋緊單個陣佢顧住禁電話 要我等返佢轉頭😵💫😵💫成個體驗都幾差😣😣真係100%真實體驗—💰hkd $244 w/ no service charge (2ppls💞)📍 Issyoukenmen (Kolor Tsuen Wan)Shop 3012, 3/F, Kolor Tsuen Wan I, 68 Chung
𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆 ☁️🍜
1️⃣張單飛落隔離枱😣〰️
2️⃣埋緊單個陣佢顧住禁電話 要我等返佢轉頭😵💫😵💫
成個體驗都幾差😣😣真係100%真實體驗
—
Shop 3012, 3/F, Kolor Tsuen Wan I, 68 Chung On Street, Tsuen Wan
🌈🥨welcome to follow my foodie ig @eating.chuchu