2022-03-05 302 瀏覽
第一次喺觀塘Apm食過春水堂之後,葵芳終於開咗,我仲好期待添!因爲葵芳無好食嘅台灣嘢。開咗之後經常大排長龍,所以就遲遲未試。果日行行下街經過,竟然唔洗排隊!所以就即刻捉老公去食,估唔到係失望而回!不過不失的牛肉麵,但性價比太低。牛肉唔算韌,都比較入味。麵就感覺普通。同其他餐廳嘅台灣牛肉麵無太大分別。豬手非常入味,好腍。並唔係簡單紅燒,而係有一種特別香味,相信就係秘製醬料喇!豬手亦都處理得比較乾净,無豬毛。雖然只有幾舊,但係因爲只係58蚊,所以都覺得比較合理。好彩有呢款豬手,如果唔係,真係要俾春水堂一個超級負評喇!珍珠鐵觀音奶茶,四個字:平平無奇
紅燒牛肉麵

慢煮豬手

珍珠鐵觀音奶茶
珍珠鐵觀音奶茶,四個字:平平無奇
題外話/補充資料: 排隊一定唔會食,餐牌選擇非常少,味道亦都平平無奇。葵芳分店肯定唔會再幫襯了。
2022-02-03
紅燒牛肉麵