2010-12-21
考埋最後一科econ,,可以開始sem break la 2星期前就book定位同daddy mami食飯,,滿心歡喜黎到,,環境唔大,,很暗,,特意的浪漫? 被安排到窗口位,,可以望到很遠處的维港景,,店員很貼心地給我一張凳擺袋,,生蚝唔錯,,daddy mami讃好,,食得很開心,,但要多一份都冇曬貨了 竟然係咁...mami想試下和牛,,但都係冇貨刺身一般般,,海膽可以,,但其他刺身都不太新鮮的感覺,,唯擺相很靚,,羊架,,很嫩滑,,我本身很怕so,,都接受到,,但就唔夠香,,可以更好,,鵝肝多士,,鵝肝外脆內軟滑,,配多士唔錯,,但可以做得更香口,,鵝肝雜菌炒飯,,料足,,味道唔錯既,,都自家炒飯既感覺,,清酒煮蜆,,蜆肉很嫩,,個"湯"都唔錯,,香,,啱啱到既時候,,得2-3枱人,,侍應都好free,,企喺度傾偈,,給客人的印象不太好吧?!慢慢多人,,距地都忙到冇時間hea la,,但會上錯野==" 同埋速度都頗慢,,同預期想差很遠,,所以成晚都食得唔太開心,,可能唔啱我口味啦,,
2星期前就book定位同daddy mami食飯,,
滿心歡喜黎到,,
店員很貼心地給我一張凳擺袋,,
生蚝唔錯,,daddy mami讃好,,食得很開心,,
但要多一份都冇曬貨了 竟然係咁...
mami想試下和牛,,但都係冇貨
鵝肝雜菌炒飯,,料足,,味道唔錯既,,都自家炒飯既感覺,,
清酒煮蜆,,蜆肉很嫩,,個"湯"都唔錯,,香,,
同預期想差很遠,,所以成晚都食得唔太開心,,
可能唔啱我口味啦,,