2018-02-05
日期 : Feb 04 2018時間 : 19:50晚餐,原本見佢有火鍋出,諗住試下 ,點知已經賣曬。咁就唯有睇下有乜好食,我哋兩個人,叫咗兩個鐵板餐,一個雜扒,一個牛扒,當然我都明白圖片只供參考 ,食物來到嘅時候 ,雜扒睇落唔錯,配意粉,牛扒嚟到,同街市買件bbq牛扒冇分別。食落問題出現了,先講雜扒餐,雞扒豬扒,比啲分拿度好嚴重, 基本只得鬆肉粉味,整咗兩啖已經頂唔順,跟住個牛扒,冇乜牛扒味就預咗,仲好好切添,真係百分百粉味十足。 完全零分。百分百集團以前都冇咁差, 個牛坑腩話攞獎,我亦試過,係幾好食。不過每次份量都唔同(試過幾次,新屯中,卓爾居,青衣),三間都係成兜牛腩得四粒,其實咁大間集團,可唔可以質素穩定啲呢? 老實講,真係冇乜膽再試,但亦希望貴公司有改善。
時間 : 19:50