2024-05-29 212 瀏覽
晚市時間,鄰近的餐廳都full house,而佢得兩台客,靜得好可怕。因為做運動唔想食太飽,淨叫左兩個小菜同白飯,一個回鍋肉,一個辣子雞。回鍋肉完全係笑話,味道ok 但d 肉勁少,成碟野大部分都係葱,青椒。而且d 肉片係勁簿,講緊薯條咁簿。我估所有肉加埋應該大概得一兩舊麥樂雞的份量。辣子雞仲可怕,有啲雞肉的size 係勁細,大概一粒花生咁大,但係幾乎件件雞粒都有骨。你食一粒花生咁上下大的肉粒都仲要吐骨,食起來勁麻煩。而且一樣,肉的份量好少,全部雞肉加埋應該得兩三舊麥樂雞的size,不過有一半係骨。食完好似無食過野,極度空虛,埋單200蚊。入來食嘢係我依個月做過最後悔的事。我知依間餐廳招牌係烤魚,可能烤魚會正常d,𣎴過奉勸各位千萬唔好食佢d 小菜。