2017-02-08
之前食過一次,覺得$168一位,任飲任食,已經覺得好抵,食物質素亦好,服務都好好,所以先會返兜但今日大約21:45左右去到,入到去坐低左,諗住叫野食,點知某職員走過黎問我地:係咪想叫$168果個任食?我地話係呀,點知佢同我地講$168果個任食full哂,大家冇睇錯,係full哂,我眼見裡面得七至八枱客左右,仲有好多位,一間咁大既鋪,竟然同我講任食既限額已經full哂,但就可以散叫。即係$168既優惠時段係唔一定會有,睇你好唔彩好明顯係佢地唔想做任食尼個優惠,想焗啲客去散叫,而講一d咁既理由。雖然佢冇迫我地一定要食,但係真係失望,因為真心想去食,真心覺得佢地抵同服務好,但今晚尼件事真係令我地覺得好失望,其實好明顯係想趕客早d收工,而求其比一個理由趕客走。*如果真係想用尼個優惠,真係要問清楚先好坐底*
*如果真係想用尼個優惠,真係要問清楚先好坐底*