2021-05-31 232 瀏覽
花佐5百幾蚊叫外賣食個生日餐, 送餐員係揸車, 應該10分鐘內就送到, 大致可以捌除時間問題海鮮冬蔭公湯, 185蚊, 入面係好多料, 但全部都極不新鮮, 蝦, 霉既, 龍蝦, 霉既, 仲有加d cheap 蟹柳扮海鮮炒花甲, 都幾多幾大隻, 但又係一樣, 極不新鮮, 一d都唔爽口. 或者都係霉咁濟, 又係完全, 係完全冇味, 都唔知咬緊乜野海鮮菠蘿炒飯同豬頸肉炒飯, d飯係垃圾到不得了, 又孩又硬又乾, 個樣係珍珠米, 但完全唔係個回事, 你用番普通泰國幼長米唔好咩?最後仲叫佐個金邊粉, 我叫佐濕炒但成盤乾身既, 我就當係外賣送黎乾佐, 味道算係入味, 成餐比較食得落既一道, 其他真係好垃圾頂唔順, 500幾蚊買難受真心
2021-05-30
外賣送餐