餐廳: 隨便坐車仔麵燒烤
資訊:

2024-01-01 791 瀏覽
大家如果要食,建議一定要平日食,假期服務質素參差。呢間已經食過幾次既串燒,至從第一次試過雞皮覺得好食之後,之後都好難再食到…..每次去到叫燒雞皮,一係就話無貨,一係就話太多人燒吾切。吸取幾次教訓後,今年每次想食燒雞皮既時候,每次都會打定電話問店員今日有冇貨先,如果冇我就吾會專登去食。最失望同嬲既一次就係今日。已經一早打電話問有冇燒雞皮,店員話有貨,仲問我地幾點到,預定貨比我地。點知去到一早落左單,差唔多食晒所有野,催份燒雞皮既時候,店員竟然同我講今日冇雞皮。之後我話我地一早打電話問左係有貨先黎,另一店員再改口話而家先幫我地燒番,但起碼等半個鐘以上。咁既服務態度都得?!點解可以一齊落單但要漏左一樣吾燒?仲要吾問都吾通知我地!經過今次真係好失望!
大家如果要食,建議一定要平日食,假期服務質素參差。
每次去到叫燒雞皮,一係就話無貨,一係就話太多人燒吾切。
2023-12-31