2017-05-21 1077 瀏覽
below expectation 決定要寫食評首先, 預左地方隔涉同排隊時間長 排左大約45分鐘食物overall CP值好低 唔好食 不過服務態度不劣唔知會唔會係就快結業 食物質素差左 冇用心做 openrice嘅hot item, salmon tartar又冇 pancake上面個雪糕都冇埋(但價錢不變)order左flat white, pancake x2 同omelette+mushroomFlat white, 放係枱1分鐘都冇就浮bubble 飲落好希好水 一啲都唔coffee Omelette with mushroom, 味道正常 可惜太貴 CP值好低Earl grey pancake & motcha pancake, 雪榚冇左 但價錢冇減;冇抹茶味 得少少earl grey味; pancake口感太實又唔鬆軟 個皮太硬太un 好難食; 唯有點cream同honey令個感覺好少少
below expectation 決定要寫食評

首先, 預左地方隔涉同排隊時間長 排左大約45分鐘

食物overall CP值好低 唔好食 不過服務態度不劣
唔知會唔會係就快結業 食物質素差左 冇用心做

Flat  white  (skimmed  milk)
flat  white
Omelette  with  mushroom