2009-07-22
今日本來諗住係去第2間CAFE食DINNER..但我地去到個時5點幾..個個人就話7點有人包場..所以我地就轉左黎呢間~入到去環境都唔錯..又有播音樂(雖然唔ARM聽)開始嗌野食個陣個個WAITRESS話可以D飲品可以嗌先..野食遲D嗌(我地想要SET)咁我之後點左個朱古力MILKSHARE..其實同普通朱古力冇分別==不過個焗薯(其實係薯蓉)就幾唔錯..但係..到左6點幾..我個FRD準備嗌野食..個WAITRESS先至同我地講7點有人包場..話我個FRD而家嗌野食可能會食唔切..大家都好無奈..點解唔早D出聲? 就算唔講明..都冇理由等到我個FRD嗌野食個陣先出聲架?之後我地緊係冇再嗌野啦..(因為根本食唔切) 後尾同佢講返..佢就不斷話.."ER..其實因為其他客人都係坐一兩個鐘咁..所以..."基本上係冇道歉過..令我地感覺受騙..完全唔明白點解2間CAFE既服務可以差咁遠!!最後,佢就俾左張蓋滿晒印既MEMBER CARD俾我地塞住我地把口
入到去環境都唔錯..又有播音樂(雖然唔ARM聽)
不過個焗薯(其實係薯蓉)就幾唔錯..
就算唔講明..都冇理由等到我個FRD嗌野食個陣先出聲架?
基本上係冇道歉過..令我地感覺受騙..
完全唔明白點解2間CAFE既服務可以差咁遠!!