2015-06-25
六月二十四日堂食。。。失望!很多人於收銀對岀坐位等,所以問職員等位須要号碼紙嗎?但景然話自助形式,請內進自行找位子。。。。前面的人群:「下?」然後一湧而上。。。請問職員被動地企係收銀櫃做咩?找到位子後,到收銀台買甜品,點知綠荼cake roll 無💀,再問多士都無💀,按耐不住咁有咩係有?雪櫃內既蛋糕:blue berry cheese,chocolate and fruit tarts😱.真係平平無奇!雪花冰,雪糕同飲品均有發售。。。ok!叫左個芒果tart加爆谷雪糕,櫃台職員叫停。。。又點?原來一大班新人全部唔用得收銀部機。。。直至有位同事完成手上工作。。。總括而言,新作業未ready未上軌道,職員欠積極主動。。。食品方面,平平無奇欠款色挑選!唯一可讚,甜品甜度適中,唔會太甜!但價錢卻略高一點,一個beautiful apple 賣45元,看見鄰台的蘋果只是一個表面加上朱古力裝飾的蘋果。。。我叫的mango tart 加爆谷雪糕共98元。