2016-10-17 327 瀏覽
原本見到4個食評話夜晚人影單薄,點知果晚朋友已經7點鐘左右開始等位,我地一行6人都覺得冇所謂,應該好快有。最後等到8點左右入去,等咁耐原來係將兩張枱合埋1齊,而唔係入面既大枱,都冇乜所謂。反正都係為左食呢到既棉花糖配朱古力同意粉、漢堡包、Pizza等等,點知決定好食咩之後,個服務員話好多都冇晒。冇棉花糖配朱古力、冇漢堡包、意粉剩返菠菜果款,真係多謝晒。8點半都未到就好似last order既鐘數咁冇晒D野食。當時我仲望返門口等緊既人,等咁耐入黎仲可以食乜?反正坐低左,就叫左鐵扒餐,我明白唔係扒房,所以鐵扒係裝飾用,味道係唔錯,正正常常。但食食下又比我見到有枱比我後到既人,嗌左個棉花糖配朱古力同Pizza,代表咩意思?以上係我個人意見,大家自己衡量一下

當時我仲望返門口等緊既人,等咁耐入黎仲可以食乜?

以上係我個人意見,大家自己衡量一下
2016-10-16
45 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日