2020-08-17
其實真係幾失望 又或者可能係我太有期望啦 睇相覺得d餅幾正 又好大塊 就同fd走咗去試 鐘意食白朱古力嘅我嗌咗個red velvet white choco 而個fd就嗌咗today’s special which was泰式奶茶味攞到餅之後 又真係幾大塊 好有重量 食一塊加杯野飲就已經可以當半餐 係幾抵食嘅 但問題係 餅嘅味道真係好普通 冇特別我嗰塊有朱古力味嘅 始終red velvet係要落可可粉 同埋都有白朱古力味嘅 但唔突出 而且口感絕對唔係chewy 如果你expect會似mrs. field’s嘅話 咁我建議你唔好嚟食 你expect佢脆嘅話都唔好嚟 因為我絕對唔會用crunchy嚟形容個口感 if i had to describe it i’d say it’s somewhere in between我個fd嗰塊泰式奶茶味cookie 90%牛油曲奇味 10%奶茶味 佢其實係好大塊餅中間有奶茶味餡咁解 但我fd食到塊餅嘅一半先話食到奶茶味 仲要係好努力dap先食到 我初頭試咗啖有餡嘅都食唔到奶茶味 感覺上好似俾人呃咗雖然d staff好nice but that do
雖然d staff好nice but that doesn’t mean their cookies are as good. i have to be honest but i would not buy from them again. 味道方面真係扣晒分